Followers

Tuesday, February 1, 2011

test IQ cik arm

petang tadi..ada kawan arm nak test IQ ku yang lemah ini..ini soalan yang dia bg..


You have three jars one of 19 liters 13 liters and 7 liters 13 and 7 liters jars is full 19 liters is empty required 10 liters in two jars?

ok..pikir cik arm..



1x try x dapat...

2x try x dapat..

3x try x dapat..

(padahal da tengok lam blogger boy nye citer da)

4x try x dapat gak...

5x,6x, 7x,8x, 9x, 10x


last2 aku google je..hahahahha ngelat nak mampus..sian kawan cik arm ni..penat2 je dia bagi..tapi kawan dia ni memang otak menyimpang jek..hehe..
 ni JAWAPAN yang cik arm google

tapi ini jawapan yang kawan cik arm buat

 

mak aihhh malu gile..kawan dia sorang ni memang gile pemalas nak pikir hehe..bukan laa iQ kureng sket..mmg padanlan MARA sponsor dia..x sponsor cik arm huhu

untuk kawan cik arm:
sori..hehe aku pemalas..taw ko frust sbb aku google..tapi kan da bg amarn awal2 IQ aku lemah :P haha

4 comments:

E.d.Y said...

haha..main tipu

Arm_mj said...

pnat la pkir edy haha

Anonymous said...

Jangan degil 2 tau :)

Arm_mj said...

degil..?xde unsur2 degil pon lam nie =P