Followers

Sunday, February 27, 2011

PLEASEE..I"M BEGGING U

upss..tajuk macam apa..hai readers!! pk nak begging apa pulak ni..

tolong2!! jangan beli..contact lens online from korea..mungkin mata korang akan cantik macam ini..(sila roll ke bawah)

atau begini...


atau sejelita ini..


selepas anda memakai contact lens ini..


dan ini


dan ini


dannn banyakkk lagi..

tetapi..mampukah anda menahan komplikasinya selepas beberapa bulan mencantikkan mata anda..?
sanggupkah anda mendera mata anda..?
beauty is pain..

seperti..








kami sedang mengumpulkan bukti bahawa pemakai kanta lekap dari korea ini mendatangkan banyak mudharat..supaya pihak berwajib dapat mengharamkan penjualannya secara berleluasa..

p/s: terasa macam buat iklan lak hahah but take it seriously..love ur eyes..u only have 1 pair..once u lose it..u cant get it back~



6 comments:

mE said...

oh tidak...
tak pernah pakai contact lense tapi dah tau klu main beli jer msti jadi macam kat atas..

tak sanggup!!

JIJI YU said...

wohoho aku spek pon dah malas nak pakai inikan pulak sisik ikan dalam mate..ee

Arm_mj said...

mE: bgos2 ade kesedaran sivik yg tinggi..

jiji: kalo da rabun tuh pakai je spec hahaha

ch!natsu said...

oh mata ku sudah chantek xperlu lens.. kekeke~

Arm_mj said...

aww..harus!! jgn rosakkn mata haha

beautiful_rose said...

menakutkan...
nasib baik aku tak berminat pakai lens
baik pakai cermin mata,walaupun agak leceh
kurang2 selamat...