Followers

Thursday, March 17, 2011

untuk aina comel


(jgn give up mencari cinta..x semua cinta itu like so called "bodoh" try to seek for someone hanya kerana Allah..u'll find d power of love ececece hahaha) 

pertama sekali..nak *hugs* aina...jangan sedey2 dear...

isk2 lama dah tak dengar kabar aina kan..tahu2 bagi kabar x gembira pulak..i thought dapat kabar macam aina nak antor kat kawen ke ape ke kan..:P ase nak sepak laju2 x..? haha

aina dearest..
hey be strong..2 weeks baru lagi..its normal for u untuk ase upside down..tiba-tiba tangan am gatal nak uat entry pasal aina..boleh la kalo nak lempang laju2 ngeh2..

cinta..
selalu kita mengharap..yang pertama itu lah yang berkekalan..kerana cinta pertama itu yang banyak mengajar kita..walau si dia dan kita tidak sempurna..walau selalu bertelegah masih kita mahu mngekalkan cinta yang tidak sempurna..kerna kita mengharapkan kesempurnaan pada lompong-lompong yang tidak sempurna

*sigh*

aina,
mungkin pada kamu..pada setiap tindakan kamu..yang kamu rasakan..salah tindak tandukmu..tersadung langkahmu..lalu kamu jatuh..luka dan kamu menangis sendirian..hey sayang, i'm here..am ur friend rite..? so let me lend my ears to hear the whole story..let me hold ur broken heart so that we try to heal it together and let we cry together so that we can laugh hard together later...(ok english aku suck tq)

tiada salah atau betul..cuma pada tindakan kamu..fikirkan kebahagiaan untuk dirimu.kerana dirimu begitu beharga loreal cakap..kan aina kan..

u r so sweet..time aina citer u break up..bukan sngaja am nak gelak..but comel sangat aina citer..x sabar nak jumpe..i want to hear full stori..u owe me that!

ok aina..sampai sini je..x larat nak beleter panjang2..be strong dear..Allah with u..am with u..all ur frens with just let go d unlucky man who never appreciate what had u done darl..

p/s: nak am uat promosi sempena kesingle"an" aina ke..? hahah :)

lurve,

cik arm jameelah

5 comments:

A'IM said...

boleh lak dia promote kan si aina tu..hehe

Arm_mj said...

haha sje gatal! Memain je.xpe aina x smpt tgk ag.she's busy haha

JIJI YU said...

AINA2 kite nak kawan..hehhee

Aina said...

Oh em geeeeeeeeeeeee.
Homaigodddd homaigoddddd!!
Uwaaaa Armmm siyeslyyyy sampai siniii u buek tributeee...
Uwaaaaa terharu gileeee kowtttt (sume huruf pon nak ade doubleeeee doubleeeee nampak sangat gaye tengah exaggerate and excited gileee).
Arm thank youuuuu sooo much!
Uwaaaa sumpah sedih bace ape yang Arm tulis...
Sedih kottt. Isk isk...
Neway thanksss taw Armmm.
Isk2 tibe2 ase windu tutttttttttt.
Huuuuuuuuuu.
Takpelah, die pon tak kisah kan.
Takpelah... Takpelah takpelah...
Huhu.... T__________T
(Hujan turun dengan lebatnya dalam hati...)

P/S: Owhhhhh patotlaaaa tinggalkan tumblr macam tu je ekkk. Rupe-rupenye kat siniii ramai kat followers die keh keh keh. Tak update kat Aina pon ade belog. Sumpah terase. Merajok ah camni. Hahah. Yelah. Nak merajok ngan sape lagi kan. Kene ah merajok ngan orang yang single mingle gak kan. Hahah.

Eh tak yah Arm. Takyahlah nak buat promotion ke protection ke lotion ke ape ape ke tak yah lah Arm. Ngeh ngeh ngeh. Biar Aina nak simpan duet banyak-banyak dulu. Bior aku kayeeeee. Bile dah kaye, baru meletop. Hahah. Apekah.

Isk3...
Masih lagi dalam mood sedih...
Frust to the max kot...

Arm_mj said...

aina..uat new entryy keee...??????????????hahahah