Followers

Wednesday, March 16, 2011

pagi yang tak berapa ceria..

Bismillahirahmanirrrahim..=)
Assalamualaikum ..

Arakian kisahnya..pada satu-satu pagi itu tersimpan rahsia..pada jadinya hari itu..(ok rasa nak lempang aku laju2 x..?) enough dengan hikayat tuh arm..haha

well perlula ceria pagi-pagikan..pada setiap pagi itu menyimpan rezeki..tapi hari ini pagi kami..pagi muram and suram..kenapa2..
sebab kena marah..=)
 kita tengok kronologi cerita pagi ini..

bangun pagi (lupa baca doa bgn tidr)
solat subuh
chatting..hehe
kemas-kemas..
830 pi klinik..(makluman ye klinik start kol 930)
tapi tetiap pagi pon aku g pukul 830..
sampai2 buka bilik pemeriksaan mata..setup2..
kol 9 gi turun g CITU..
daftar kurusu kahwin (haha heppy!) padahal x dek calon lagi (T__T)
sampai2 kat atas..kene sembur dengan sorng supervisor ni..
ntah pebenda la miss ni nak marah2..
sirius kene sembur! padahal aku n kawan2 antara org 1st..
ok fined!!!
dia tny y u'oll lambat..
u taw x..blah2..
ok..miss ni saya nak cakp..
1. tq sebab tegur ktorng...

tu je..after that terus xde mood nak buat klinik..mengntuk teramat..ponteng klinik CL n balik tto..sekian
tamat hari aku..

p/s: asenye ni sume terjadi sebab lupa baca doa bangun tto..permulaan hari yang x berapa baik..x pe arm..esok kan ade lagi =)
              
owh arm buka hati.buka minda..biarkan kemarahan tu..ambil yang baik..fikirkan yang baik..=D owh no positif nye aku hahaa

4 comments:

mE said...

alhamdulillah baiknya adik sorang ni baca doa bangun tido..klu akak lupa terus..hehe..sok baca doa lagi ye dik :) jangan lupa~

Arm_mj said...

haha bkn nye ape kak..dulu time skola..suke tto lam kelas..den time lab bio pon leyh tto..pastu cekgu bio tuh salu panggil saya pi dpan..baca doa bgn tto kuat2..sampai dari x taw..tros hafal..lepas tuh tros jdik habit..hehe tq untk cekgu Jah!!

mE said...

tq cekgu Jah...hikhik sudah akak lupa doa bangun tido doa tido ingat lah...al maklum akak pun kaki tido :)

Arm_mj said...

akak kite geng!! haha