Followers

Monday, January 31, 2011

owh saya x di tag tp nak uat~

Assalamualaikum!~
 hai..ni cilok kt belog ch!na+su hayam!

saya buat eyh~ hehe 

apa benda penting dalam hidup korang?
henpon+ic+bank card+ kete+ spec huhu
dan banyak lagi bende2

benda terakhir yang korang beli gune duit korang?
beli contact lens untuk reseach huhu+ beli barang2 nak
uat eskrim cheese =) 

dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

tempat..kat home sweet home sudeh..
tema: owh x pikir lagi..tapi yang pasti as simple as i can hehe

adakah korang sedang bercinta sekarang?

cinta..?
cinta pada Allah ( i`Allah abadan abada)
cinta  Nabi (sntiasa di hati)
cinta mak ayah ( x pernah pudar)
cinta saudara mara (selalu mekar)
cinta lain jantina (ermm i`Allah 1 hari nnt haha)


berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
sampai bertemu di syurga (awww!)

di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?

...x de jawapan untuk soklan ni..huhu
dalam doa kau selalu x dilupa


novel/buku/majalah terakhir dibeli?

hurmm alamak cm da lame x beli buku nie..

apakah nama penuh korang?

ehem! 
Maryam Jameelah bt Noh 
sdapkan =P


antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?

dua2! syg ayah mak!muaaah


namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?

pemilik hati yang putih, suara yang merdu, wajah yang menawan
serta ingatan yang tulus ikhlas pada umatnya
Rasullullah s.a.w


adakah korang basuh baju korang sendiri?

x..mesen basuh yg basuh..x kan blender plak kan


dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

Tanah suci Mekah


pilih salah satu, peluk atau cium?
 
peluk cium!haha

beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?

xde org beri tag! haha

Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
 
alamak bnyak nye mende yang disayangi:-
1. henpon (bli gne dwet JPA ) hehe
2. kete (ayah bg....pinjam)
3. ret+ophtal: bread n butter ni
4. buku2 ku
5.jam + cucu-->sbb besfren bg

lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
 
hurmm alamk..xde spesifik la..mne best layan je!


bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
2 MArch 1988 (wahh muda ag)
x celeb pon..
:)

rakan Blogger yang korang nak tag
 nak tag ke..?alalaaa
sape2 rajen nk uat..uat la ye..
uat muke x malu macam saya je :P haha

2 comments:

JIJI YU said...

mueheh geng chinatsu ke ni

Arm_mj said...

haha..geng blog :D upss chinatsu saya geng awk ke..? hahah